Elektrische installatie perfect vernieuwd door Electrotechnieken DS uit Aalst
Wij verzorgen al uw elektrozorgen

Electrotechnieken DS werd in 2017 opgestart door Mathias De Schryver. Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan als technieker voor elektrische installatie was het moment aangebroken om op zelfstandige basis te beginnen. Zowel particulieren als residentiëlen kunnen bij Electrotechnieken DS terecht.

Specialiteiten

U kunt bij Electrotechnieken DS terecht voor allerhande werken aan uw elektrische installatie regio Aalst. Dit gaat zowel om keuringen, herkeuringen, tekenen van schema’s, onderhoud, installatie van netwerken, en noem maar op. Maar ook om het plaatsen van verlichting. Ook domotica kan probleemloos voorzien worden door Electrotechnieken DS. U krijgt alle mogelijkheden voorgeschoteld om tot een optimaal gebruiksgemak te komen.

Oplaadpalen

Volg de technologische evolutie en voorzie een oplaadpaal in uw bedrijf of bij u thuis. Electrotechnieken DS verzorgt de nodige, technische installaties te Aalst om de oplaadpaal voor iedereen beschikbaar te maken. Zaakvoerder Mathias komt persoonlijk bij u langs voor het opmaken van een offerte. Bel of mail vandaag nog voor een afspraak! Er wordt uitvoerig besproken wat de uit te voeren werken zijn en op welke manier deze het best kunnen aangepakt worden. Pas daarna wordt een prijsopgave opgesteld.

Contactgegevens

Electrotechnieken DS
Raffelgemstraat 16 B10
9300 - Aalst


Tel.: 053 22 00 22053 22 00 22
BTW BE 0678.812.235

BATIBOUW+ PARTNER

Elektrische Installaties| Elektriciteitswerken| Domotica| Elektrische Laadpaal| Verlichting Plaatsen| Algemene Voorwaarden