Elektriciteitswerken voor jonge en oudere gebouwen
Regels volgens het AREI

Hebt u een oude of nieuwe woning gekocht en dient de elektriciteit nagekeken of vernieuwd te worden? Neem dan contact op met een specialist ter zake en kies voor Electrotechnieken DS uit Aalst.

Van kabel tot schakelaar

Bij Electrotechnieken DS zorgen wij voor een volledig nieuwe installatie van A tot Z. Dus niet enkel de finale keuring maar ook de bekabeling, de stopcontacten, de aarding, … Kortom alles wat met elektriciteitswerken regio Aalst te maken heeft wordt door ons onder handen genomen.

Zelf instaan voor herkeuring

Een huishoudelijke, elektrische installatie dient om de 25 jaar herkeurd te worden. Veel mensen vergeten dit en lopen zo risico om bij een brand of schade niet vergoed te worden door de verzekering. Voorkom dit en laat Electrotechnieken DS langskomen om uw elektriciteit volledig na te kijken en de nodige aanpassingen uit te voeren zodat u terug een installatie hebt die conform is aan de nieuwe wetgeving. Hebt u vragen of wilt u bijkomende uitleg? Neem dan meteen contact op en wij komen graag langs om uw installatie en de eventuele inbreuken te bekijken. Ook voor verlichting, domotica of oplaadpalen kunt u bij ons terecht.

Contactgegevens

Electrotechnieken DS
Raffelgemstraat 16 B10
9300 - Aalst


Tel.: 053 22 00 22053 22 00 22
BTW BE 0678.812.235

BATIBOUW+ PARTNER

Elektrische Installaties| Elektriciteitswerken| Domotica| Elektrische Laadpaal| Verlichting Plaatsen| Algemene Voorwaarden