Geen brandstofkosten meer

De elektrische wagens en fietsen zitten massaal in de lift. De nieuwste, elektrische wagens zijn nog relatief duur in aankoop, maar winnen zichzelf snel terug door het feit dat men niet meer moet gaan tanken met diesel of benzine maar wel met elektriciteit.

 

Diverse modellen

Er zijn diverse modellen laadpalen beschikbaar. Bij Electrotechnieken DS werken we met de merken Schneider,Legrand en Mennekes . Deze zijn zowel beschikbaar voor bedrijven als voor particulieren. Afhankelijk van uw persoonlijke keuze en het merk waarvoor de oplaadpaal moet dienen zorgen we voor een passende oplossing. We zorgen ook dat de laadpaal gemakkelijk up te graden is als u in de toekomst van wagen zou veranderen.

 

Wat doen wij voor u?

  • Wij verkopen laadpunten die iedere elektrische auto opladen;
  • De installateur maakt jouw oplaadpaal thuis helemaal klaar voor gebruik;
  • Heb je een bedrijfsauto? Je kan de energiekosten heel overzichtelijk verrekenen met je werkgever;
  • Voor een oplaad abonnement heb je de volledige vrijheid om een geschikte aanbieder te kiezen.

 

Juiste paal instaleren 

Bij het kopen van een laadpaal is het van belang dat je uiteraard de juiste stekker voor je type auto neemt. Niet alle auto’s hebben dezelfde aansluiting. Verder is het van belang om te weten welk type laadstation geschikt is voor jouw netaansluiting. Hierin bestaan 2 soorten, namelijk het 1 en het 3-fase laadstation. Wij adviseren je met onze expertise. 

 

Hersteldienst 24u/24 7D/7

Ook na de installatie van de elektrische laadpaal te Aalst en Oost-vlaanderen kunt u op Electrotechnieken DS een beroep doen. Doet er zich een probleem of defect voor of moet er een dringende depannage plaatsvinden, dan kunt u rekenen op een zeer snelle service. Als betrouwbare partner zorgen wij ervoor dat u snel terug uw voertuig kunt opladen. Informeer u vooraf voldoende alvorens uw laadpaal te bestellen en bel vandaag nog voor een offerte. Wij bieden u graag de nodige info op maat aan!