Geen brandstofkosten meer

De elektrische wagens en fietsen zitten massaal in de lift. De nieuwste, elektrische wagens zijn nog relatief duur in aankoop, maar winnen zichzelf snel terug door het feit dat men niet meer moet gaan tanken met diesel of benzine maar wel met elektriciteit.

 

Diverse modellen

Er zijn diverse modellen laadpalen beschikbaar. Bij Electrotechnieken DS werken we met de merken Schneider,Legrand en Mennekes . Deze zijn zowel beschikbaar voor bedrijven als voor particulieren. Afhankelijk van uw persoonlijke keuze en het merk waarvoor de oplaadpaal moet dienen zorgen we voor een passende oplossing. Er zijn zowel snellaadpalen als gewone elektrische laadpalen die wij installeren in Aalst, regio Oost-Vlaanderen.

Hersteldienst 24u/24 7D/7

Ook na de installatie van de elektrische laadpaal te Aalst en Oost-vlaanderen kunt u op Electrotechnieken DS een beroep doen. Doet er zich een probleem of defect voor of moet er een dringende depannage plaatsvinden, dan kunt u rekenen op een zeer snelle service. Als betrouwbare partner zorgen wij ervoor dat u snel terug uw voertuig kunt opladen. Informeer u vooraf voldoende alvorens uw laadpaal te bestellen en bel vandaag nog voor een offerte. Wij bieden u graag de nodige info op maat aan!