SCHEMA'S HUISINSTALLATIE/ RESIDENTIE

 

Wij tekenen eendraadschema’s en situatieschema’s op een professionele en betaalbare manier.

Bij de elektrische keuring is de aanwezigheid van het elektrische dossier verplicht. Het elektrische dossier, bestaande uit het eendraadschema en het situatieschema geeft een duidelijk overzicht van de elektrische installatie. Door de schema’s te laten opmaken door Electrotechnieken DS, bent u zeker dat de schema’s in overeenstemming zijn met de installatie en voldoen aan alle richtlijnen.

 

 

EENDRAADSCHEMA

 

Op het eendraadschema worden de verschillende kringen van de installatie voorgesteld als enkelvoudige stroombanen. Ook alle automaten, differentieelschakelaars, schakelaars, stopcontacten en verbruikers worden hierop aangeduid

 

 

SITUATIESCHEMA

 

Het situatieschema is een plattegrond van de woning waarop de locatie wordt aangeduid van alle delen van de elektrische installatie. samen met het eendraadschema vormt het situatieschema een coherent geheel.

 

 

PRIJS EN WERKWIJZE

 

Vanaf € 10,- per stroomkring excl. btw  

 

Wij komen ter plaatse om uw volledige installatie te bekijken en de nodige metingen uit te voeren. Aan de hand hiervan stellen wij het elektrische dossier op. Wanneer de schema’s afgewerkt zijn, worden deze in 3-voud of digitaal bezorgd.

Het dossier wordt elektronisch opgemaakt en word bij ons ook bijgehouden. Dit kunt u dan vrijblijvend opvragen voor moest u het schema kwijtspelen.   

Wij werken met een vaste prijs van €10 per stroomkring, dit is inclusief verplaatsing, indien dit binnen een afstand van 10km van Aalst is. 

Schema’s laten opstellen door electrotechnieken DS? Of een offerte op maat laten maken? Neem dan contact met ons op.