Gemak en minder moeite

Domotica in uw woning zorgt voor veel minder werk binnenin uw woning. Zo kunt u automatisch de verwarming vanop afstand aanzetten, de rolluiken automatisch laten sluiten of zelfs uw bewakingscamera’s beheren vanop afstand. Maar ook koeling, ventilatie, audio en andere aanwezige technieken kunnen naadloos met elkaar geconnecteerd worden.

Een stap in de toekomst

Domotica te Aalst laat u een grote stap zetten richting de nieuwe toekomst op vlak van elektronica en automatisatie. Sommige systemen kunnen zelfs leren uit uw gedrag, waardoor ze de volgende handeling automatisch zullen uitvoeren omdat ze reeds weten wat uw verlangens zijn. Ook uw verlichting kan op uw domotica systeem worden aangesloten.

Een domotica ready

Vindt u zelf dat een domotica systeem te duur is maar wenst u er een is er een mogelijkheid om een ready systeem te pakken is goedkoper en heeft de mogelijkheid om later naar een full domotica te gaan. 

Gecombineerd 

Het is zelf mogelijk om de parlofoon/ videofoon, inbraak en toegang samen te steken in 1 systeem 

 

Wenst u bijkomende info of een offerte voor de installatie van domotica in uw gebouw? Aarzel dan niet om meteen contact op te nemen! Er zijn heel wat diverse systemen beschikbaar zodat er ook aan uw noden perfect kan voldaan worden. Hebt u specifieke vereisten? Geef deze dan meteen door bij uw aanvraag en wij kijken wat mogelijk is!